TURISM PRIN ACR

DOCUMENTE INTERNATIONALE
ACR pune la dispozitia membrilor sai o serie de documente internationale celor interesati sa calatoreasca prin strainatate.
Carnet de Passages en Douanes (CPD) - aceste carnete sunt titluri de import temporar, un fel de pasaport al autovehiculului. Aceste documente sunt solicitate celor care calatoresc in Orientul Apropiat, inclusiv Turcia.
Permisul international de conducere (PIC) - solicitat acelor care calatoresc in strainatate datorita faptului ca acest permis este editat in cinci limbi de circulatie internationala.
Scrisoare de credit (SC) - este un document recunoscut pe plan international de toate cluburile automobilistice membre AIT si FIA si cuprinde cupoane valorice. Cu aceste cupoane se pot efectua plati determinate de accidente sau defectiuni tehnice ale autovehiculelor cu care calatoresc.
Carnetul de turist in Spatiul Schengen (CT)
Automobil Clubul Roman, prin filialele sale din toata tara, pune, in exclusivitate, la dispozitia membrilor sai, documentele internationale necesare automobilistilor romani ce calatoresc in tarile din Spatiul Schengen.
CARNETUL DE TURIST poate fi obtinut doar de catre membrii ACR cu o vechime de cel putin 2 ani.
Celor ce nu au aceasta vechime li se percepe o taxa de inscriere, plus cotizatia pe anul in curs.

TOURING ACR
Touring Car, Agentia de turism si rent-a-car a ACR se ocupa de inchirieri de autoturisme si microbuze, inclusiv locuri de cazare in tara si strainatate.
Conducerea Touring ACR a incheiat un contract de colaborare cu SC Olimpic International Turism pentru comercializarea in comision a biletelor de avion.
De asemenea, Touring ACR asigura caravane turistice automobilistice in cooperare cu firma germana Holiday Autos.
Totodata, prin ACR, puteti efectua vacante si excursii in baza turistica si flota nautica a ACR din Delta Dunarii si motelurile pensiune: Nehoiu, Craiova, Campulung Moldovenesc, Radauti, Alba Iulia.